Πώς τα social media πρόδωσαν τη φοροδιαφυγή-μαμούθ στον χλιδάτο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι


Τι απαντούν η ίδια και ο Τριαντάφυλλος

Τα social media και η επίδειξη χλιδής του γάμου της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη έστρεψαν πάνω τους τo βλέμμα της ΑΑΔΕ και έβαλαν το μυστήριο στο «μικροσκόπιο». Όλα ξεκίνησαν όταν η δημοσιογράφος και μοντέλο σε συνέντευξή της δίσταζε αρχικά να αποκαλύψει το ποσό που έφτασε σε αξία ο χρυσός γάμος που διοργάνωνε.

«Εεεε κόστισε… δεν θέλω να τα ακούει τώρα και ο Νεκτάριος, γιατί του έχω πει και λίγο ψέματα», είχε πει τότε και επιβεβαίωσε ένα εξωφρενικό ποσό λέγοντας «έχει ξεπεράσει τις 30.000 ευρώ; Ε, ναι καλέ! Τις 50.000 ευρώ; Κάπου εκεί».

Η προβολή του γάμου ενεργοποίησε το ειδικό λογισμικό και την ομάδα ελεγκτών της ΑΑΔΕ που σκανάρει τα social media. Με τη βοήθεια του ειδικού αλγορίθμου, οι ελεγκτές άρχισαν να εντοπίζουν έναν έναν τους συντελεστές του γάμου και της δεξίωσης που ακολούθησε.

Τώρα όμως η ίδια ισχυρίζεται πως η συμφωνία ήταν να διαφημιστούν μέσα από τα social media οι συντελεστές που βοήθησαν να γίνει η δεξίωση ακριβώς όπως την ονειρευόταν.

«Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που υπήρξαν κατά τη διάρκεια του γάμου, και της τελετής και της δεξίωσης, έχουν ανταποδοτική προβολή μέσα από τα social media μου και τις εκπομπές που προέβαλαν τον γάμο. Δεν ξέρω ποιος και γιατί θέλει να μου αμαυρώσει την ωραιότερη ημέρα της ζωής μου» επεσήμανε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ενώ ο Τριαντάφυλλος που τραγούδησε στη δεξίωση είπε πως δεν πήρε χρήματα και ότι έκανε την εμφάνισή του δώρο στη φίλη του.

Διαβάστε όλο το άρθρο >>

Δεν υπάρχουν σχόλια: